Hervormde Gemeente te Ruinerwold

Kerkkoor Con Amore Kerkkoor Con Amore
De afgelopen weken hebben we fijn kunnen repeteren.
Op 17 april zongen we, O vlam van Pasen, Morgenlicht, In de bloembol is de krokus, het Ave verum Corpus van Mozart en als hoogtepunt “Wat dreef mij naar het graf” uit het Paasoratorium “Als de graankorrel sterft”: koorzang en gemeentezang, afgewisseld met gesproken woorden door Tetsje, o.l.v. Trijnie, begeleid door Tieme achter de piano, Marjan op het orgel en Franciska met de dwarsfluit. Hartverwarmend en dat waren ook de reacties.
De laatste keer dat we dit voorjaar in de eredienst zullen zingen is op 22 mei, waarna op 25 mei de laatste repetitie zal plaatsvinden die besloten wordt met een gezellig samenzijn.
We zullen dan ook stilstaan bij enkele leden die lang lid zijn (geweest) bij Con Amore.
Op 26 april kregen we bericht dat onze penningmeester Herman Steendam een koninklijke onderscheiding heeft gekregen. Sjoukje feliciteerde hem namens het bestuur en de leden en deed dat vergezeld met een bos bloemen. Met Trijnie hebben we nu twee mensen met een lintje in ons midden!
Wij wensen u allen hele goede zomermaanden toe, het zangseizoen was kort, maar met de nieuwe leden erbij hebben we met overgave kunnen zingen. Na de zomer kunt u ook bij ons terecht om mee te zingen. Van harte aanbevolen. De repetities zijn op de woensdag, ’s avonds vanaf 19.30 uur op Blijdenstein.

Namens het bestuur,
Peeke Boelhouwer

Vergadering Ouderlingen met Koekange
datum en tijdstip 07-12-2023 om 19.30 uur

Dienst met ds. H.J.R. van Setten-Ruhrwiem, 2e Advent
datum en tijdstip 10-12-2023 om 10.00 uur

Kerstrondje
datum en tijdstip 10-12-2023 om 11.00 uur

Sing-In, m.m.v. koren van “Wijker Kunst”, de Wijk
datum en tijdstip 10-12-2023 om 19.00 uur

Blijdenstein 3
7961 LH Ruinerwold

Wij ontmoeten u graag in onze
dienst op de zondagmorgen;
aanvang: 10.00 uur.

Voor informatie over kerkdiensten in het algemeen.
Voor concrete informatie over de kerkdienst
voor vervoer of oppas

Diensten luisteren

Contact met de kerk

Bij vreugde en verdriet
ledenadministratie

wacht u op bezoek?
 voor info

KERKDIENSTLUISTEREN

kaarsje aansteken

dit kunt u doen op zondag

Kerk(gebouw) ook voor u!

Verhuur kerk en Munnekeweer.

Twaalf Apostelenboom

in beeld en gedicht